Home
Facebook Twitter

Archipel oefent in Meerpaal

Archipel oefent in Meerpaal Biddinghuizen - 7 februari 2005.  Afgelopen zaterdag 5 februari vond voor de spelers van de Biddinghuizer musical Archipel de eerste echte doorloop plaats in het echte theater van de Meerpaal.

Nadat iedereen rond de klok van 10 uur gearriveerd was, had iedereen toch wel even tijd nodig om het inmense podium in zich op te nemen. Vol verbazing werd er gekeken naar het formaat van het theater, en de catacomben. Een ieder was het er al snel over eens dat de locatie perfect is.

Voor de spelers was het een genot om te spelen in het officiele theater, maar ook voor de regie was dit een uitgelezen moment om te zien hoe het een en ander er in het 'echt' uitziet.

2e deel
In de ochtend werd er gevijld aan het 2e deel van de musical, waarin met name het zetten van het openingslied na de pauze veel tijd in beslag nam. Door het enthousiasme van de regie, en de geweldige begeleidingsband, kwam uiteindelijk alles op zijn pootjes terecht.

Gehele stuk
Na de pauze werd voor het eerst de gehele musical opgevoerd. Uiteraard verliep dit nog niet vloeiend, maar het is goed om te zien dat iedereen steeds beter weet waar en wanneer te verschijnen of te staan. Over een goede afloop wordt dan ook niet getwijfeld.

Uitverkocht, maar kaarten voor Zeldzaam
De voorstellingen zijn inmiddels uitverkocht. Dit betekent dat er ruim 4000 mensen gaan kijken naar de voorstelling, een aantal wat de verwachtingen van iedereen overtreft.

Na afloop van de zaterdagavond voorstelling is er een spetterend optreden van de Biddinghuizer band Zeldzaam, hier zijn nog wel kaarten voor te koop. Mensen die de musical bezoeken kunnen op vertoon van hun toegangskaart, voor 5 euro, een kaartje kopen voor het slotfeest op zaterdagavond.

Redactie BHZ-Net

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© 2021 Musical Biddinghuizen - Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat