Home
Facebook Twitter

Musical De Archipel in De Voorhof

Musical De Archipel in De Voorhof Biddinghuizen - 10 februari 2004.  Dinsdagavond vindt in De Voorhof de informatie- en presentatieavond plaats van de nieuwe Biddinghuizer musical De Archipel.

De avond werd twee weken geleden tijdens de overhandiging van het script aan het productieteam al aangekondigd. De musical, die nog groter van opzet zal zijn dan de editie van vijf jaar geleden, wordt in maart 2005 opgevoerd in de nieuwe Meerpaal.


Twee weken geleden werd het script overhandigd

Mensen nodig
Ondanks dat de uitvoering van deze grote productie in de Meerpaal zal zijn, zijn de oefenavonden gewoon in De Voorhof in Biddinghuizen. Tijdens deze eerste dinsdagavond wordt vooral informatie verstrekt door het productieteam. Er wordt verteld wat de musical in grote lijnen in zal houden en er wordt aangegeven welke mensen nodig zijn.

Divers
Het productieteam is niet alleen op zoek naar acteurs en zangers, maar wil ook nog een groot aantal decorbouwers, technici, kostuumnaaisters en grimeurs aan het rijtje toevoegen. Vanaf 19.30 uur zijn de deuren geopend en kunnen mensen, na de presentatie te hebben gezien, zich door middel van inschrijfformulieren opgeven.


Er moet nog heel wat gebeuren aan het theater van De Meerpaal

Klik hier voor alle foto's van de overhandiging op 26 januari j.l.

Redactie BHZ-Net

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© 2021 Musical Biddinghuizen - Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat