Home
Facebook Twitter

Musical Archipel kan van start

Musical Archipel kan van start Biddinghuizen - 27 januari 2004.  Onder grote belangstelling van de pers en inwoners van de gemeente Dronten, is maandagmiddag het script van de musical ‘Archipel’ overhandigd aan Gert Jan van Tilburg – leider van het productieteam.

Het podium van de nieuwe theaterzaal van De Meerpaal in Dronten was de plaats van handeling. In deze zaal en op dit podium zal vanaf maart 2005 de musical worden opgevoerd.

Musical-dorp
Het is alweer de vierde musical die wordt gerealiseerd vanuit ‘Musical-dorp’ Biddinghuizen. In 1989 werd ‘Het Ondermaanse Huis’ opgevoerd, in 1994 ‘De Trekvogel’ en in 1999 de millenniummusical ‘Passage’, welke in maarliefst vier opvoeringen een record aantal mensen bijeenbracht in De Voorhof, die hiervoor tot theater was omgebouwd.

Poldergevoel
Het bekende productieteam is al weer zo’n twee jaar bezig met de voorbereidingen van dit project. Aan het succesvolle duo Jan Blei (tekstschrijver) en Henk Ruiter (componist) is de opdracht gegeven om de betekenis van “40 jaar poldergevoel” op een bijzondere manier tot uitdrukking te brengen.10 februari voor belangstellenden
Ook bij deze musical zal er geoefend worden in De Voorhof. Gekozen is hierbij voor de dinsdagavond. Op allerlei gebied zijn er weer mensen nodig, zoals zangers en spelers, decorbouwers, kostuummakers, grimeurs, technici, een ontvangstteam, kaartverkopers, en noem maar op. Op 10 februari worden allen die belangstelling hebben voor dit nieuwe musicalproject in de Voorhof te Biddinghuizen verwacht. Op deze avond zal het script toegelicht worden en kunt u zich opgeven als deelnemer. Het regieteam zal dan graag kennis met u maken.

De zaal gaat open om half acht en om acht uur zal Gert Jan van Tilburg u van harte welkom heten.

Klik hier voor alle foto's
Redactie BHZ-Net

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© 2021 Musical Biddinghuizen - Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat