Home
Facebook Twitter

Eerste duizend kaarten Morgenland verkocht

Eerste duizend kaarten Morgenland verkocht Biddinghuizen - 22 juni 2013.  De kaartverkoop voor de Flevolandse musical Morgenland in theater De Meerpaal in Dronten verloopt hard. Zo goed zelfs dat de musical in de top 3 van het verkoopoverzicht van de Meerpaal staat.

In de eerste weken van de kaartverkoop zijn er inmiddels duizend kaarten verkocht. Voor de zaterdagavondvoorstelling van 9 november is het balkon al geopend. De productie zal van 5 tot en met 9 november zes keer te zien zijn.

Het productieteam van Morgenland is onder de indruk; ‘We zijn blij met deze resultaten. Vooral als we nagaan dat de verkoop nog maar een aantal weken geleden is gestart. Het is nog vier maanden tot aan de première van Morgenland. Mensen die de voorstelling niet willen missen moeten er snel bij zijn Onze verwachting is natuurlijk dat tegen die tijd alle zes voorstellingen uitverkocht zijn’, aldus Gert Jan van Tilburg, de productieleider.

Morgenland is de vijfde productie van Stichting Musical Biddinghuizen. Het verhaal over de toekomst van een prachtig stukje Nederland bevat alle elementen om de bezoekers in het hart te raken. Met onderwerpen als familie, liefde, duurzaamheid, anders-globalisme en idealisme is het een waar verhaal van deze tijd. Aan de productie werken zo’n 130 personen mee, zowel op de voor- als achtergrond. Flevoland is goed vertegenwoordigd, aangezien de meeste personen uit de provincie komen.

Het verhaal
Wanneer in de buurt van Biddinghuizen een Vikingschat wordt ontdekt en Flevolander Gies van Kruinen op zoek gaat naar financieringsbronnen om zijn afvalverwerkingsbedrijf mondiaal op de kaart te zetten, wordt een keten van gebeurtenissen in gang gezet die grote gevolgen heeft voor alle betrokkenen. Morgenland staat stil bij de toekomst van onze planeet en het Flevoland van morgen. Lach en huil mee; de toekomst is begonnen!

De musical gaat op dinsdagavond 5 november om 20.00 uur in première in het theater van De Meerpaal. Daarnaast zijn er uitvoeringen op woensdagavond 6 november, donderdagavond 7 november en zaterdagavond 9 november. Op zaterdagmiddag 9 november is er een matineevoorstelling die om 14.00 uur begint. De avondvoorstellingen beginnen om 20.00 uur met een gezellige nazit. Op vrijdagavond 8 november zal er een speciale gala-avond zijn, met afterparty en live muziek.

Reserveren
Kaarten voor Morgenland kunt u reserveren via http://www.meerpaal.nl/theater of 0321 388 770. Langskomen kan natuurlijk ook. De receptie is geopend op maandag tot en met vrijdag van 09.30 tot 16.30 uur en op zaterdag vanaf 13.00 tot 16.00 uur. Kijk voor meer informatie over Morgenland op http://www.musicalbiddinghuizen.nl.

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© 2021 Musical Biddinghuizen - Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat