Home
Facebook Twitter

Musical Morgenland werkt samen met zorgcentrum de Regenboog

Musical Morgenland werkt samen met zorgcentrum de Regenboog Biddinghuizen - 21 juni 2013.  Er is een samenwerking ontstaan tussen Stichting Musical Biddinghuizen en zorgcentrum de Regenboog. De Stichting geeft cliënten van zorgcentrum de Regenboog, leden van de Zonnebloem en ouderen in de omgeving de mogelijkheid tot het bezoeken van de matineevoorstelling van de musical, welke zal plaatsvinden op zaterdag 9 november 2013 om 14.00 uur in theater De Meerpaal.

Voor de geïnteresseerde cliënten en een familielid/begeleider zijn er 120 kaarten beschikbaar gesteld, op praktische plaatsen in het theater. Vind u het leuk om samen met een familielid/begeleider de matineevoorstelling van de musical te bezoeken? Dan is opgave mogelijk bij de servicebalie van het zorgcentrum, vanaf maandag 5 augustus tot en met vrijdag 13 september. Een kaartje kost €17,- per stuk, inclusief één consumptie.

Morgenland
Wanneer in de buurt van Biddinghuizen een Vikingschat wordt ontdekt en Flevolander Gies van Kruinen op zoek gaat naar financieringsbronnen om zijn afvalverwerkingsbedrijf mondiaal op de kaart te zetten, wordt een keten van gebeurtenissen in gang gezet die grote gevolgen heeft voor alle betrokkenen. Morgenland staat stil bij de toekomst van onze planeet en het Flevoland van morgen.

Een Flevolandse productie
De musical Morgenland neemt het publiek mee in een speciaal verhaal over de toekomst van een prachtige stukje Nederland; Flevoland. Het verhaal bevat alle elementen om Flevolanders in het hart te treffen, met een ‘love story' die grenzen overstijgt en thema’s als duurzaamheid, anders-globalisme en de idealen van de Occupy beweging. Kortom een verhaal van deze tijd. Dit verhaal ligt te wachten op 'klank en adem'.

Musical Morgenland gaat op dinsdag 5 november in première. De andere voorstellingen zijn op woensdag 6 november, donderdag 7 november en zaterdag 9 november (14.00 uur en 20.00 uur). De avondvoorstellingen beginnen om 20.00 uur in theater De Meerpaal. Op vrijdagavond 8 november is er een galavoorstelling.

Kijk voor meer informatie op http://www.musicalbiddinghuizen.nl. Kaarten zijn verkrijgbaar bij de verkoopbalie van De Meerpaal of via de website: http://www.meerpaal.nl.

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© 2021 Musical Biddinghuizen - Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat