Home
Facebook Twitter

Kaartverkoop nieuwe Flevolandse musical Morgenland

Kaartverkoop nieuwe Flevolandse musical Morgenland Biddinghuizen - 31 mei 2013.  Velen zullen er al van weten of er iets van gezien hebben, er is weer een grote groep in Biddinghuizen bezig met de voorbereidingen en repetities voor een nieuwe musical.

Biddinghuizen heeft hierin ondertussen al een traditie opgebouwd. De organisatie wil daarom ook juist de mensen in Biddinghuizen erop attenderen dat 1 juni de kaartverkoop start.

Het zou jammer zijn als de supporters uit Biddinghuizen te laat zouden zijn voor kaarten.

De première zal zijn op 5 november 2013. Verdere voorstellingen op 6, 7, 8 en 9 november. Op 9 november is er ook een matinee. Dit is gedaan om ook de ouderen die ’s avonds de deur niet meer uit willen toch de kans te geven om dit prachtige Flevolandse spektakel te kunnen beleven.

De musical Morgenland is een muzikaal verhaal en spektakel over het Flevoland van morgen.

De kaarten zijn te koop via theater de Meerpaal à €17,00 inclusief gratis consumptie. De kaarten kunnen telefonisch (0321-388770) gereserveerd worden en ook aan de kassa tijdens de openingstijden. Ook kunnen de kaarten via internet besteld worden (http://www.meerpaal.nl).

"Wij hopen dat heel veel mensen uit Biddinghuizen hun dorpsgenoten komen bewonderen." aldus de organisatie.Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© 2021 Musical Biddinghuizen - Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat