Home
Facebook Twitter

Roy Jasper in Dorpsgenoten

Roy Jasper in Dorpsgenoten Biddinghuizen - 3 maart 2013.  In Dorpsgenoten, de speciale rubriek op de website van Dorpsbelangen Biddinghuizen, deze week Roy Jasper.

Hij woont in Swifterbant met zijn vrouw Simone en zijn kleine meid, Chyara. De familie is compleet met drie honden en een kat. Fantalusion is hun lust en hun leven. Fantalusion is een bedrijf dat alle soorten entertainment brengt wat je maar wensen kunt. Alles doen ze zelf. Van script en shows schrijven tot website bouwen, kleding, decor en animaties maken. De reden dat hij hier in dorpsgenoten staat, is dat hij de rol van Mark van Kruinen heeft in de musical Morgenland, die in november in de Meerpaal te zien is. De meeste mensen die meespelen of meehelpen, komen uit Biddinghuizen. We gaan één keer in de maand iemand plaatsen die hier aan mee doet om u een kijkje achter de schermen te geven en de spanning lekker oploopt.

Verder lezen
Lees het volledige verhaal via de website van Dorpsbelangen op http://www.dorpsbelangen.net onder de rubriek 'Dorpsgenoten', of kies direct de rechtstreekse link Klik hier voor de aflevering.

Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© 2021 Musical Biddinghuizen - Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat