Home
Facebook Twitter

Stem op Musical Morgenland

Stem op Musical Morgenland Biddinghuizen - 16 maart 2013.  De nieuwe musical Morgenland, waaraan nu gebouwd wordt in Biddinghuizen en welke in November van dit jaar wordt opgevoerd in de Meerpaal te Dronten, is ook aangemeld bij de zoektocht naar de beste, leukste, succesvolste en mooiste sociale initiatieven: de Oranje Fonds Kroonappels.

Wellicht heeft u er al iets over gehoord op de radio of tv. Het Oranjefonds is op zoek naar de “Oranje Fonds Kroonappels” ter gelegenheid van de aankomende inhuldiging van Prins Willem Alexander en Prinses Máxima. Samen met iedereen in het Koninkrijk is men op zoek naar de mooiste, beste, succesvolste en leukste sociale initiatieven.

Ook de musical Morgenland is aangemeld op deze website (http://www.kroonappels.nl) en men hoopt op de hoofdprijs van EUR 50.000,00 en het appeltje van oranje dat zal worden uitgereikt op 16 mei a.s.

De zoektocht gaat in fases. Fase 1, de aanmelding, is nu volbracht, nu gaan we op naar Fase 2, het stemweekend en daar heeft de musical uw hulp bij nodig. Om verder te komen moeten de musical zo veel mogelijk stemmen zien te krijgen. Het stemweekend eindigt op zondagavond 17 maart (20.00 uur).

Tijdens deze stemronde kan alleen gestemd worden op projecten uit de gemeente waar men woont. Per huisadres kan één keer gestemd worden.

Meer hierover vindt u op www.kroonappels.nl

De aanmelding van de musical is te vinden op: http://browse.kroonappels.nl/initiatieven/dronten/buurt.html.

Alvast hartelijk dank voor uw stem namens de organisatie van Musical Morgenland.

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© 2021 Musical Biddinghuizen - Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat