Home
Facebook Twitter

Biddinghuizen krijgt nieuwe musical!

Biddinghuizen krijgt nieuwe musical! Biddinghuizen - 15 maart 2011.  Er komt in 2013 een nieuwe musical. Dat heeft productieleider Gert-Jan van Tilburg bekend gemaakt. In het jubileumjaar van Biddinghuizen, dat dan 50 jaar bestaat, zal er voor de vijfde keer een waar spektakel worden opgevoerd.

De vorige musical, Archipel, werd in 2005 opgevoerd in een uitverkocht Meerpaaltheater. Het persbericht van het productieteam:

"Het gonst van de geruchten op de dijk", Dit was zo’n prachtige zin in de vorige musical. Enkele weken geleden vroeg Jennie Brandsma, naar aanleiding van een voorbereidend gesprek over het 50-jarig bestaan van Biddinghuizen, of er toch niet weer een nieuwe musical kon komen. Velen zouden dat namelijk prachtig vinden.

Na een week van wikken en wegen heb ik besloten om ja te zeggen en te gaan proberen een nieuwe musicalproductie op poten te zetten.

Door de ervaring weet ik als geen ander dat zo’n productie alleen kans van slagen heeft als er weer een groot draagvlak is dat wordt gevormd door vele enthousiaste en gepassioneerde mensen. Vorige week heb ik al een gesprek gehad met de mogelijke tekstschrijver en componist. Zij stonden direct te popelen om te mogen beginnen.

Bij de andere musicals hadden we telkens 5 jaar vanaf de eerste pennenstreek tot de uitvoering. Dat is nu 3 jaar, want het uitgangspunt is de uitvoering in november 2013 van een musical geïnspireerd op 50 jaar jong.
Dus nu gelijk vol gas en ben dus begonnen om het productieteam weer op volle sterkte te krijgen. Via onze eigen media worden jullie op de hoogte gehouden. Het zal weer een grote uitdaging worden maar gezien de ervaring en support van veel Biddinghuizenaren met ondersteuning van professionals moet het een spektakel kunnen worden.

Dan kunnen zo geruchten gesprekken worden.

Gert Jan van Tilburg


Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© 2021 Musical Biddinghuizen - Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat