Home
Facebook Twitter

Sponsors

Rabobank Flevoland

Wij zijn een lokale bank die midden in de samenleving staat. Volop betrokken bij onze klanten in onze regio. Ambities van onze klanten waarmaken. Door onze (financiële) kennis te delen en door onze persoonlijke manier van samenwerken. Dichtbij en toonaangevend: dát is Rabobank Flevoland.
Rabobank Flevoland

Postbus 250
8200 AG Lelystad

Tel 0320 - 29 25 00
Website bezoek website

Raedthuys Groep

Duurzame energie, de klimaatverandering, de eindigheid van de voorraad fossiele energiedragers en de afhankelijkheid van minder stabiele regio’s voor de levering daarvan, zijn vandaag de dag veelbesproken thema’s. De boodschap is glashelder: we moeten samen werken aan een duurzame toekomst. We kunnen dit bereiken door het realiseren van een betrouwbare, betaalbare en duurzame energiehuishouding. Daarmee kunnen we op een verantwoorde en schone manier energie produceren en de uitstoot van broeikasgassen terugdringen.
Raedthuys Groep

Hengelosestraat 569
7521 AG Enschede

Tel 053 - 434 12 00
Website bezoek website

Van Werven

Als gespecialiseerde dienstverlener zet Van Werven, met haar hoofdvestiging in OIdebroek, in op lokale en bovenregionale projecten op het gebied van grondwerken, weg- en waterbouw, bosbouw, woning- en utiliteitsbouw, afvalinzameling en -verwerking, transport, biomassa en kunststofrecycling. Met deze activiteiten bedienen we particulieren, MKB bedrijven, overheden, infra- en bouwaannemers en industriële bedrijven op het gebied van energie- en kunststofproductie.

Samen met de drie zand op- en overslagen en locaties in Oldebroek, Biddinghuizen, Hattemerbroek, Balkbrug, Almere, Harderwijk en Selby (UK) worden klanten bediend vanuit twaalf vestigingen in voornamelijk Flevoland, Gelderland en Overijssel
Van Werven

Zuiderzeestraatweg 74
8096 CB Oldebroek

Tel 0525 - 63 14 41
Website bezoek website

Sybit | Software op Maat

Sybit betekent een jarenlange ervaring in verschillende IT-toepassingen. De kracht van het bedrijf zit in het vertalen van uw wensen in een werkbare en betaalbare oplossing.

Maar Sybit betekent meer. Eigenaar Sieberen Sybesma: "Bij ieder bedrijf zijn er wel dingen die beter kunnen of zelfs fout gaan. Soms kunnen deze behoorlijke financiële gevolgen hebben en vaak kunnen deze door goede afspraken worden voorkomen. Die afspraken kunnen uiteindelijk gestandaardiseerd worden in een computerprogramma."
Sybit | Software op Maat

Aanloophaven 5
8256 CZ Biddinghuizen

Tel 0321-332726
Website bezoek website

Mac3Park

MAC³PARK is dé thematisch vastgoedaanbieder van Flevoland. Daarbij staat de ondernemer centraal, met mogelijkheden als flexibele huurcontracten, ingroeihuur, vele faciliteiten als diverse vergaderruimtes en een gastvrouw op locatie. Om voldoende ruimte te kunnen bieden aan ondernemers is MAC³PARK actief bezig met het herbestemmen van gebouwen zoals de Beiersdorf fabriek in Almere tot Creative Campus, maar ook grote nieuwbouwprojecten in Dronten als de kantoorvilla’s. Daarbij zijn duurzaamheid en gebiedsontwikkeling erg belangrijk.
Mac3Park


 Lelystad

Tel 0320-286969
Website bezoek website

Schaap Holland

De smaakvolle vers geschilde aardappels van PolderGoud zitten boordevol met voedingstoffen, vitamine en vezels. PolderGoud heeft de vers geschilde aardappels in twee soorten; kruimig en vastkokend. De kruimige aardappels zijn ideaal om te koken, voor een puree of lekkere stamppot. De vastkokende aardappels zijn ideaal om salades te maken, te koken of om te bakken. De PolderGoud aardappels worden door speciaal geselecteerde telers op Nederlandse bodem geteeld.
Schaap Holland

Oogstweg 7
8256 ZG Biddinghuizen

Tel 0321-335050
Website bezoek website

Aannemersbedrijf Van den Heijkant

Aannemersbedrijf v.d. Heijkant is uw partner op het gebied van diverse bouwprojecten, van ontwerp tot realisatie. Hierbij staan uw wensen voorop. Wij zeggen dan ook niet voor niets 'Wij bouwen naar de wensen van de mensen'.
Wij zijn een regionaal bedrijf, gespecialiseerd in het op traditionele wijze bouwen en verbouwen van diverse projecten. We zijn niet te groot voor het kleinschalige en niet te klein voor het grootschalige.
Luisterend naar uw wensen geven wij oplossingen op maat. En dat al sinds 1985!
Aannemersbedrijf Van den Heijkant

Loofklapper 18
8256 SL Biddinghuizen

Tel 0321-332829
Website bezoek website

VNK

VNK staat voor kruiden!
VNK

De Loofklapper 25-27
8256 SL Biddinghuizen

Tel 0321 – 335 440
Website bezoek website

Bol - Supertank

SuperTank is hét bedrijf met tankstations in Flevoland, Wezep, Schagen en Ede waar onbemand tanken mogelijk is.

Sinds de opening op 1 december 2005 wordt er succesvol gewerkt aan het uitbreiden van dit netwerk aan tankstations. Omdat SuperTank onbemande stations ontwikkelt met innovatieve automatisering, wordt er bespaard op personeelskosten en operationele kosten. Daardoor kan de brandstofprijs zo laag mogelijk blijven. Ook zult u geen spaaracties vinden bij SuperTank. Deze korting zit direct verwerkt in de prijs en die geldt voor iedere automobilist. SuperTank staat daarmee voor supergoedkoop tanken!

Op dit moment zijn er 15 tankstations in Flevoland, Wezep, Schagen, en Ede. SuperTank streeft ernaar om nog meer tankstations te openen, zodat nog meer mensen supergoedkoop kunnen tanken.

SuperTank is een onderdeel van BOL Kreditank
Bol - Supertank

De Noord 27
8250 AB Dronten

Tel 0321-387666
Website bezoek website

Gicom B.V.

GICOM bv is een internationaal opererende onderneming welke sinds 1983 is gevestigd is in Biddinghuizen. GICOM bv ontwerpt, produceert en installeert computergestuurde klimaat- en composteringsinstallaties voor de agrarische- en milieusector. De in het bedrijf aanwezige kennis op het gebied van onder meer utiliteitsbouw, luchttechniek, werktuigbouw en electrotechniek, zorgt er voor dat GICOM in staat is projecten turn-key aan te nemen en in eigen beheer uit te voeren. In de productieruimte in Biddinghuizen zijn tevens de nieuwste generatie CNC machines aanwezig, waar metaalbewerking en fabricage in opdracht mogelijk is.
Gicom B.V.

Oogstweg 9
8256 SB Biddinghuizen

Tel 0321-332682
Website bezoek website

HVC Groep

HVC is een afval- en energienutsbedrijf van 54 aandeelhoudende gemeenten en waterschappen uit Noord-Holland, Zuid-Holland, Flevoland en Friesland. Om een forse bijdrage te kunnen leveren aan de klimaatdoelstellingen van de aandeelhouders, richt HVC zich - behalve op afvalinzameling en grondstoffenmanagement - sterk op verduurzaming van de energievoorziening van de in HVC deelnemende overheden.
HVC Groep

Jadestraat 1
1812 RD Alkmaar

Tel 072-5411 311
Website bezoek website

Kwoot BV

Nuchter, met de voeten stevig in de klei

Van oudsher herkenbaar aanwezig in de agribusiness. Maar ook daarbuiten weet KWOOT de weg goed te vinden. Van KWOOT mag u professionaliteit en creatieve kwaliteit verwachten. Maar ook: persoonlijke aandacht, 25 jaar ervaring en een scherpe visie op alle nieuwe vormen van communicatie. Daagt u ons uit?
Kwoot BV

De Oude IJssel 1
8253 PV Dronten

Tel 0321 - 328888
Website bezoek website

De Orchideeen Hoeve

Nog maar een paar weekjes en dan is de Orchideeën Hoeve weer volledig omgetoverd in kerstsfeer! De voorbereidingen zijn in volle gang en onze decorateurs zijn al druk aan de slag. Vanaf 7 december 2013 barst het kerstfeest los en vindt u bij ons alles wat een kersthart maar wensen kan. Van de gezellige kerstmarkt met live muziek tot heerlijke gerechten en glühwein. En dat allemaal in een sfeervol Tiroler decor!
De Orchideeen Hoeve

Oosterringweg 34
8315 PV Luttelgeest

Tel 0527 - 20 28 75
Website bezoek website

Aviko Potato

Aviko Potato verzorgt de inkoop van aardappelen, het kwaliteitsbeheer en de logistieke organisatie voor de Aviko Groep in West-Europa. Daarnaast is Aviko Potato betrokken bij grondstofgerelateerde zaken van de Aviko fabrieken buiten Europa. De totale omzet van Aviko Potato bedraagt 1.700.000 ton aardappelen per jaar.
Aviko Potato

De Dommel 28
8253 PL Dronten

Tel 0321 328 080
Website bezoek website

Cees Lether Decorbouw BV

Cees Lether Decorbouw BV

Plantweg 25
8256 SC Biddinghuizen

Tel 0321-333914

VSB Fonds

VSBfonds ondersteunt initiatieven die bijdragen aan een samenleving waarin iedereen actief meedoet, zich betrokken voelt en de kans heeft persoonlijk en maatschappelijk te groeien. Het fonds is actief op drie gebieden: Mens & Maatschappij voor sociale initiatieven die meedoen als doel hebben, Kunst & Cultuur voor plannen waardoor meer mensen kunnen genieten van kunst en cultureel erfgoed en Beurzen voor studenten die in het buitenland verder willen studeren of onderzoek doen. Het fonds steunt projecten met geld, kennis, ervaring en een professioneel netwerk.
VSB Fonds

Newtonlaan 207
3584 BH Utrecht

Tel 030-230 33 00
Website bezoek website

Prins Bernhard Cultuurfonds Flevoland

Prins Bernhard Cultuurfonds Flevoland

Provinciehuis Flevoland, Visarenddreef 1
 Lelystad

Tel T (0320) 265 285
Website bezoek website

© 2022 Musical Biddinghuizen - Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat