Home
Facebook Twitter

Morgenland doet mee met “Kern met Pit”

Morgenland doet mee met “Kern met Pit” Biddinghuizen - 29 november 2013.  Kern met Pit is een jaarlijkse wedstrijd georganiseerd door Koninklijke Nederlandsche Heidemaatschappij (KNHM). Via de wedstrijd Kern met Pit worden bewonersgroepen uitgedaagd om hun idee voor de leefomgeving binnen een jaar te realiseren. Wie dat voor elkaar krijgt, ontvangt het predicaat Kern met Pit en duizend euro.

De musical "Morgenland" is in Flevoland één van de genomineerden. Binnenkort wordt bekend welke Flevolands project wordt uitgekozen tot beste provinciaal vrijwilligers project. De winnaar gaat dan samen met alle andere provinciale winnaars in maart de competitie aan voor het beste landelijk vrijwilligers project.

Via de website van Kern met Pit kunt u uw stem uitbrengen op het project dat u het beste vindt. Stemmen op "Morgenland" kan via deze link.

Deze Flevolandse musical met ruim 150 vrijwilligers slaagde erin bijna 4000 toeschouwers een geweldige avond te bezorgen met een hoog Flevolands gehalte.
Op zaterdag 18 januari wordt de winnaar van Flevoland bekend gemaakt in Emmeloord.

Op zaterdag 18 januari 2014 vindt in alle provincies de prijsuitreiking plaats. Op deze dag worden alle projecten uit editie 2013 in het zonnetje gezet en ontvangen zij het predicaat Kern met Pit en duizend euro. Mits ze uiteraard hun doelstelling hebben gehaald! De uitblinker in elke provincie ontvangt naast het predicaat ook de trofee en vijftienhonderd euro extra.

Nationale prijsuitreiking
De twaalf trofeewinnaars uit elke provincie nemen deel aan de nationale prijsuitreiking op 29 maart 2014. De nationale prijsuitreiking is een exclusief feest voor de trofeewinnaars, een ware kroon op het werk. De dag staat in het teken van burgerinitiatieven en er is ruimte voor discussie, inspiratie en kennisuitwisseling.

De trofeewinnaars vertegenwoordigen niet alleen hun project, maar ook hun provincie. Van elk project komt een kort filmpje dat vertoond wordt tijdens de prijsuitreiking.

De drie beste projecten krijgen een extra geldbedrag.
1e prijs: drieduizend euro
2e prijs: tweeduizend euro
3e prijs: duizend euro

De winnaar van de 1e prijs mag zich met trots 'De Beste Kern met Pit van Nederland' noemen, wat waarschijnlijk ook bij de pers niet onopgemerkt blijft.

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© 2021 Musical Biddinghuizen - Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat