Home
Facebook Twitter

Extra vervoer en vrijwilligers als service bij matinee musical Morgenland

Extra vervoer en vrijwilligers als service bij matinee musical Morgenland Biddinghuizen - 11 oktober 2013.  De Zonnebloem en de welzijnsafdeling van De Meerpaal slaan de handen ineen om de matineevoorstelling van de musical Morgenland op 9 november extra toegankelijk te maken. Er zijn meer zitplaatsen gereserveerd voor inwoners uit de gemeente Dronten die slecht ter been zijn. Vrijwilligers bieden de helpende hand als ondersteuning of voor vervoer.

De voorbereidingen voor de musical Morgenland zijn in volle gang. Het is een voorstelling van, voor en door inwoners. De makers, De Meerpaal en De Zonnebloem willen zoveel mogelijk inwoners van de gemeente Dronten de gelegenheid bieden van het prachtige verhaal te genieten. Tijdens de matineevoorstelling van 14.00 uur zullen in het theater voldoende vrijwilligers aanwezig zijn om mensen die slecht ter been zijn te begeleiden. Wanneer het vervoer een belemmering is, kan dit ook geregeld worden. Mits van tevoren wordt gereserveerd. De aanmelding hiervoor moet vóór 22 oktober zijn.

Info
Wie de matinee wil bezoeken en extra ondersteuning nodig heeft kan reserveren via het Servicepunt van De Meerpaal op 0321 388 710. Dit kan tot 22 oktober 2013. De matineevoorstelling start om 14.00 uur. Een kaartje kost € 17,- per stuk, inclusief één consumptie.

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© 2022 Musical Biddinghuizen - Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat